shortcode

Products

shortcode

Product Categories

Aktiv familieferie

Aktiv familieferie

Aktiv familieferie er ture, som er specielt egnede som familieferie, men andre er også velkomne.  Turene finder sted i sommerferien og foregår på Middelhavet.

De er såkaldte multi-adventure cruises, som er en kombination af vandring og cykling krydret med masser af badeture og måske rafting eller kajak. Vil du ikke være aktiv, kan du f.eks. slappe af på dækket og slikke sol og læse en god bog.

Mængden af aktiviteter er tilpasset det varme sommervejr på Middelhavet.

Turene foregår i international gruppe med børnefamilier fra andre lande. Uanset sprogbarrierer finder børnene som regel let sammen med tegnsprog og smil.

Som alternativ til Aktiv Familieferie kan du søge på vandreferier med en tilpas sværhedsgrad afhængigt af børnenes alder og formåen. Husk at børn ofte kan meget mere end man regner med. Ofte er det bare et spørgsmål om at lægge passende med pauser ind.

2 products
Cykelferie

Cykelferie

Cykelferie fra hotel til hotel eller cykelkrydstogt med ophold ombord på et skib. Du vælger selv.

På de almindelige cykelferier cykler du fra hotel til hotel, og bagagetransport er inkluderet i prisen. Turene er selv-guidede og du får udførlige rutebeskrivelser.

cykelkrydstogt bor du hele ugen i egen kahyt på et skib og kan pakke din bagage ud en gang for alle. Hver dag cykler du et nyt sted. Mange af disse ture er med engelsk-talende guide, men der er også ture hvor du cykler på egen hånd.

11 products
Dagsture i Danmark

Dagsture i Danmark

Pt. ingen datosatte dagsture, men fortvivl ikke. Der kommer datoer igen fra oktober og frem.

Er I en gruppe kan dagsturene arrangeres på forespørgsel.

Tag med på en guidet vandretur i Nationalpark Mols Bjerge eller Søhøjlandet. Du vælger selv.

Du finder alle vores dagsture i Danmark her på siden, hvor du kan læse om dem enkeltvis.

Vil du have et overblik over hvilke ture der pt. er dato på, finder du det på yourticket.dk. Her kan du også købe billet.

De fleste ture er 10 – 15 km lange, og varer 4-6 timer.
Det betyder, at vi går i et roligt tempo. Der er god tid til spise- og fortællepauser undervejs.

Du får spændende fortællinger om naturen, landskabet, egnshistorien og lidt røverhistorier.
Finder vi spiselige planter undervejs, smager vi på dem. Måske vil du plukke lidt med hjem til madlavningen.

Læs mere i Jyllands-Postens artikel Kaløstien kan man få næsten for sig selv og bliv bl.a. klogere på hvorfor du skal vælge en guidet tur frem for at gå selv.

Mange ture opstår ved den første henvendelse. Så finder du ikke din ønsketur på den dato hvor du kan, så kontakt os, og vi tjekker om det er muligt at lave turen her.

9 products
Vandreferie

Vandreferie

Vandreferie for alle

Her finder du mange forskellige typer ture og noget for ethvert niveau.

Vælg mellem sværhedsgrad 1-4. Læs mere om sværhedsgrader og find en tur, der matcher dit niveau. Er du i tvivl, så kontakt os og få en snak om de forskellige ture.

I Vilde, vidunderlige Danmark har vi både guidede dagsture, selvguidede vandreferier med bagagetransport samt vandreferie i gruppe.

De fleste vandreture i Europa er selv-guidede. Du går selv fra sted til sted vha. de udleverede kort og rutevejledninger. På nogle ture kan du få GPS-filer. Vi har sørget for overnatninger og bagagetransport, så du går bare med en dagtursrygsæk.

Udenfor Europa har vi sørget for en lokalguide, som viser vej på vandrestierne og fortæller om sit land. Her vil der være bærere eller muldyr til at transportere bagagen.

Du er også velkommen på et af vores vandrekurser, hvor du får masser af gode tips og råd til vandring.

Vil du gerne have din hund med på vandreferie, så tjek under Praktisk Info på den tur du har kig på, om du må have din hund med på denne destination.

37 products