Green Active Tours er et lille 100% danskejet rejsebureau, som er drevet af passionen for aktive ferier i naturen.

Navnet Green Active Tours er opstået som en kombination af, at turene først og fremmest er ude i den grønne natur og med et strejf af bæredygtighed.

Vi har en holdning til ansvarlig turisme.

På en aktiv ferie er DU motoren. At vandre og cykle er stort set CO2 neutralt, så med denne ferietype er DU med til at gøre verden lidt grønnere.

Hos os får du en udstrakt service, og vi er dig altid behjælpelige før, under og efter rejsen.
Håndplukkede samarbejdspartnere i alle lande sikrer dig en perfekt organiseret ferie.
Du kan vælge mellem ture i alle sværhedsgrader, så der er noget for enhver smag.

Vandreferie

I Europa er vandreferierne primært selvguidede. Dvs. du får udleveret detaljerede rutebeskrivelse og kort og finder vej på egen hånd. Vi har selvfølgelig sørget for hotelovernatninger og bagagetransport, så du kan koncentrere dig om at holde ferie.

Udenfor Europa får du en lokalguide med, og din bagage bliver transporteret af bærere eller muldyr.

I Danmark laver vi både selvguidede vandreferier med bagagetransport, guidede vandreferier, guidede dagsture og vandrekurser.

Cykelferie

Du kan også vælge en cykelferie, hvor du cykler på egen hånd fra hotel til hotel, eller et cykelkrydstogt, hvor du bor ombord på et dejligt skib og sejler og cykler fra sted til sted.
De fleste cykelkrydstogter er med lokalguide, men der er også ture, hvor du cykler på egen hånd. Fælles for dem alle er, at du er i gode hænder og kan nyde din ferie. Du bor i privat kahyt med eget bad og toilet og får næsten alle måltider undervejs.

Aktiv familieferie

Du og din familie kan også vælge et krydstogt med forskellige aktiviteter. Turene er nemme og dermed børnevenlige.


Med Green Active Tours er du i de bedste
hænder.

Her er kunden i centrum, og du vil i bogstavligste forstand blive serviceret ud over alle grænser.

Partner med Nationalpark Mols Bjerge

Lene har en lang baggrund i rejsebranchen, hvor hun har svømmet som en fisk i vandet siden 1991. For Lene er arbejde og hobby smeltet sammen til en livsstil.
Arbejdet har bl.a. bestået af produktion af rejserne og vejledning af kunder om rejser til det meste af verden.

Alle 7 kontinenter og over 60 lande har haft besøg af Lene. Hendes hjerte banker for de aktive rejser i storslået natur, blandt vilde dyr og interessante kulturer. Hun har desuden arbejdet som guide på bjergvandringer og cykelture så forskellige steder som Himalaya, Italien, Marokko, Sverige, Vietnam, Østrig, Færøerne, Madeira, Tasmanien og New Zealand.

Interessen for ecotourism og bæredygtighed vaktes for alvor, da Lene studerede Adventure Tourism i New Zealand.

Bæredygtighed er et vigtigt element i rejserne, hvis der i fremtiden skal være plads til alle, såvel turister som lokale. Læs mere under fanen Bæredygtighed.

Med corona tog virksomheden en ny drejning, og der er nu også masser af ture i Danmark at vælge imellem. Først og fremmest på Lenes hjemegn Mols, hvor hun entusiastisk fortæller gæsterne om naturen, landskabet, egnshistorien og lidt røverhistorier. Lene er altid god for en sjov historie.

Om vinteren guider Lene både vandreferier og kulturelle rejser for rejsebureauet Viktors Farmor.

Vil du med Lene til udlandet, så kan du se her hvor hun har kommende rejser: Rejs med Lene Bach Larsen

Lene Bach Larsen

Lene Bach Larsen

Med Green Active Tours og Lene er du i de bedste hænder.

Begrebet bæredygtighed er ret omfattende og handler ikke kun om miljø og klimaet, men også om CSR – Corporate Social Responsibility, der på dansk betegnes som virksomhedens samfundsansvar.
Dette indbefatter for os bl.a. at støtte små lokalsamfund og mindre erhvervsdrivende, og krav til at de også driver deres forretning på en bæredygtig måde.

Green Active Tours er hverken hellige, ekstreme eller besidder den endegyldige sandhed, men vi har nogle gode tips til, hvordan du kan være med til at sætte et positivt aftryk på kloden

Vi vil gerne være med til at påvirke dig til at vælge den ”rigtige” ferie uden at der skal være en løftet pegefinger.

Vi vejleder, og du vælger.

Transport til og fra destinationen

På siden Sådan kommer du frem giver vi forskellige råd til hvad du kan være opmærksom på for at mindske miljøaftrykket

Overnatningssteder og forplejning

Vi vælger primært små familieejede hoteller til jeres rejse. Dette støtter små lokalsamfund. Vi opfordrer også til, at du spiser på små lokale restauranter, som benytter årstidens grøntsager. Vælg økologisk, når du kan.

Medbring din egen vandflaske og drik postevand. Benyt evt. et vandfilter, som renser vandet og tager den dårlige smag af klor, som benyttes i mange lande.

På vores rejser i f.eks. Nepal er drikkevand inkluderet i rejsens pris. Dette er både for at undgå mængden af plastflasker, som ender i naturen, men også for at undgå den lange transport fra lavlandet med fly og bærere. Drikkevandet renses med keramiske vandrensningsfiltre.

Aktivitet under ferien

På en aktiv ferie er DU motoren. At vandre og cykle er stort set CO2 neutralt og desuden sundt for krop og sjæl. Det er ren win-win.

Bagagetransporten fra hotel til hotel tager ikke kun din bagage med men også andre rejsendes bagage.

Nogle ture afvikles kun på bestemte ugedage, for at samle bagagetransporten. Dette minimerer både udgiften på turen for dig men også miljøpåvirkningen, da der ikke skal køres så ofte.

Har du gode råd til os så benyt vores kontaktformular og send os et hint.

 

Fair Festival
Fair Festival