Dansk sommermark

Netværk, netværk, netværk.

Det er vigtigt at have gode forbindelse. Her på siden vil vi gerne dele vores “hemmeligheder” med jer. Det er altid godt at få personlige anbefalinger til at finde de mest værdifulde oplevelser.

Her finder du nyttige links til gode samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig videre i din rejseplanlægning.

 

Nationalpark Mols Bjerge

Mols Mountainbike Guide  Vil du hellere cykle end vandre, er dette det rette valg for dig og familien eller firmaet. Bo tager dig med på guidede ture på el-mountainbike.

 

Centralt beliggende overnatningssteder

Dette er hoteller, som Green Active Tours benytter på vandreferier i Danmark. De ligger centralt ift. vandreture i naturen.

Danhostel Rønde

Toppen af Ebeltoft 

Hotel Fuglsøcentret

Hotel Ry 

Vejle Center Hotel

 

Andre gode rejsebureauer med aktive ferier

Green Active Tours er specialiseret i guidede vandreture i Danmark og selvguidede vandre- og cykelferier primært i Europa.

Søger du en anden oplevelse, kan vi anbefale disse rejsebureauer, som har hvert deres speciale.

Fyrholt Rejser arrangerer gruppevandreferier i både Europa og Thailand og Japan.

GJØA Travel er specialiseret i guidede vandre- og cykelferier i Spanien og Italien, og har nu også ture til både Afrika og Nordatlanten.

Montblanc-Adventure laver som navnet antyder primært ferier omkring Mont Blanc, både sommer og vinter.

Viktors Farmor Worldwide Expeditions var oprindeligt kun kulturrundrejser. I dag forenes vandreferierne med kulturelle indslag. Lene fra Green Active Tours guider mange af vandreferierne på Madeira og Kap Verde.

Rejsecenter Djursland tilbyder et lidt bredere udvalg af rejser til flere kontinenter. Et af deres specialer er at arrangere grupperejser. Derudover har de specialiseret sig i rejser til Afrika og bl.a. trekkingture.